Otse põhisisu juurde

Itaalia kvaliteettapeet PORTOFINO esmakordselt Eestis ja Balti riikides

Uued Itaalia kvaliteetkaubamärki PORTOFINO kandvad tapeetide kollektsioonid on nüüd saadaval ka Eestis. Ettevõte AVDS Group kutsub kõiki külastama tapeedisalongi FiestaDesign, kus saab tutvuda luksusliku tapeedikollektsiooniga Itaalia tipptootjalt Portofino'lt.

Moodsa inimese soov ennast väljendada teostub sageli oma korteri või maja kujundamises. Kodu sisustamisel on kindlasti suureks abiks tapeedisalongis FiestaDesign pakutavad tapeedid Itaalia tootjalt Portofino. Salongi valikus on viis uusimat tapeedikollektsiooni – Bali, Batik, Madras, Urban Seasons ja Velluti – mis on kujundatud erinevaid stiile, ornamente ja tekstuure silmas pidades. Kõik esitatud kollektsioonid paistavad silma mitmekesisuse ning ajakohaste mustrite, faktuuride ja värvigammade poolest.
Tapeet BATIK Veluurtapeet VELLUTI

Tänu oma toodangu kõrgele kvaliteedile, keskkonnasäästlikkusele ja silmapaistvatele esteetilistele omadustele naudib Itaalia kvaliteettapeetide tootja Portofino juba palju aastaid teenitult asjatundjate tunnustust ja heakskiitu. Euroopas kvaliteedi ja turvalisuse etaloniks peetavatele Portofino tapeetidele on antud rahvusvaheline RAL-sertifikaat, mida väljastatakse vaid hoolikalt kontrollitud, usaldusväärsetele ja loodussäästlikele viimistlusvahenditele.

Valikus olevate tapeetide kollektsioonid peegeldavad kõiki nüüdisaegseid suundi interjööride viimistlemises ning sobivad hästi nii klassikalise kui ka moodsa stiili austajatele – tapeedid sobituvad iga interjööriga, on väärikateks „rõivasteks” seintele või saavad lausa kogu interjööri tuumaks.

Portofino tapeedid on kaunid ja paljude kasutusvõimalustega praktilised seinakatted, mis peavad märkimisväärselt hästi vastu mehaanilistele kahjustustele ja hõõrumisele. Kvaliteetsed vastupidavad mustrid on tapeedile kantud tootja enda poolt välja töötatud unikaalse tehnoloogia abil, tänu millele säilib viimistluse elegantne väljanägemine paljudeks aastateks.

Portofino tapeetide abil on võimalik muuta mis tahes interjöör kauniks ja kordumatuks. Kõige olulisem on tahe ja loominguline lähenemine, kvaliteetsed tapeedid leiate aga salongist FiestaDesign Tallinnas.


FiestaDesign tapeedisalong
Kadaka tee 70c, Tallinn
Tel. 555 11 090

Populaarsed postitused sellest blogist

Anna seintele elegantne välimus liistudega

Kui olete väsinud tavalistest värvitud seintest, siis polüuretaanist liistud pakuvad huvitavaid ja kaasaegseid sisekujudnuslahendusi seinte elavdamiseks.  Seinte välimust võib muuta liistudest laotud tahveldisega. Vali pigem kitsad (25-40 mm) ja keskmised (41-69 mm) liistud, et tahveldis liiga jõuline ei saaks. Seintele saad lihtsalt ise elegantse ilme anda Vajad : • meelepärase profiiliga dekoratiivliiste • kiiresti nakkuvat sisetööde montaažiliimi • sobivas toonis värvi Tööriistad: lood, mõõdulint, pliiats, nurgasaag või käsisaag ja eerungikast, pintsel, värvirull ja värvivann. 💡 Nipp: enne töö kallale asumist võib näiteks maarliteibi abil proovida, kas väljamõõdetud tahveldis sobib ja on kooskõlas toa proportsioonidega. Mõõda ja märgi seinale liistude asukohad. Korrektse tulemuse saamiseks kasuta kindlasti loodi.  Sae raamiliistude otsad 45° nurga all vajalikesse pikkustesse. Mõõdud saad seinale märgitud joontelt.  Kanna liistude tagaküljele montaažiliim

Anna interjöörile lisaefekti lae-, seina- ja põrandaliistudega!

Iga ehitus ja remont jõuavad ühel hetkel liistude panekuni – enamasti on neid vaja praktilisel eesmärgil, näiteks varjamaks inetut pragu seina ja põranda vahel. Järjest enam aga mõistetakse, et liistudega mängimine elavdab ja kaunistab interjööri. Liist viimistleb ruumi, rõhutab viimistlusmaterjalide ilu ja võimaldab ruumi mitmekülgselt kujundada. Liist on tõepoolest hea abimees varjamaks väiksemaid ehitusvigu või erinevate materjalide ühtimiskohti ning peamiselt kasutataksegi liistu põranda ja seina ühenduskohtades ning ümber akna- ja ukseraamide. Täna pole enam harv näha traditsioonilisi katteliiste sisekujunduselemendina laepinnal või seinal teatud osa rõhutades – näiteks pildiraamina peeglit ümbritsemas või telliskiviseina motiive tapeeditud pinnast eraldamas. Põhjamaades on trendikas panna liistud ümber aknapalede. Reegleid liistude kasutuse osas pole ning igaüks võib paigaldada neid vastavalt maitsele , kuid üldiselt sobivad suuremad ja massiivsemad liistud p

Tapeedi saab värvirulliga seina tõmmata

Tavalise liimitava tapeedi ja värvi asemel võib nüüd seina panna ka vedeltapeedi. See on tapeet, mida müüakse pulbrina. Kodus segatakse see veega ja kantakse siis värvirulliga seinale. Millega on tegu – kas ikkagi mingit sorti värviga või siiski tapeediga?