Otse põhisisu juurde

Jalgpalliteemaline tuba spordipoisile

Poisi tuppa õige motiivi otsimisel võiks kindlasti kaaluda sporditeemat. Jalgpall on kahtlemata armastatuim spordiala. Leidub aga ka palju teisi poppe alasid nagu  korvpall, autoralli, motokross, Vormel 1, purjetamine jms.

Jalgpalliväljak lastetoas
Jalgpall on kahtlemata armastatuim spordiala

Kuidas aga lastetuppa värskust tuua ning spordimotiivi interjööris kõige paremini kujutada? Vaatame, kuidas sisustada jalgpalliteemalist tuba. Tasub arvesse võtta, et sõna “jalgpall” sisaldab lisaks selle tähendusele ka konkreetseid spordiklubisid, iidoleid, parimaid mängijaid ja ohtralt fännividinaid, nagu sallid, särgid või isegi voodipesu, ja palju muud. Kui lähtume toa sisustamisel ühest kindlast jalgpalliklubist, siis kindlasti peaks see olema lapse lemmikklubi.

Kui lemmikklubi on teada, tasub pöörata tähelepanu sellele, kuidas valitud motiivi mööblil või ruumis kõige paremini esile tuua. Väiksemad seemed, nagu voodipesu, jalgpallid või särgid on head kujunduselemendid. Lemmikklubi temaatika kasutamine spordile pühendunud lapse toas on lapsele kindlasti meeltmööda üllatus. Sealjuures soovitame motiivi kasutada mõistlikkuse piires ja hoida ruumis tagasihoidlikku joont.

Staadion, jalgpalliväljak ja -värav 

Tasub kaaluda jalgpalliväljaku või -värava lisamist interjööri. Näiteks ühte seina teha jalgpalliväljak, seinakatteks sobib hästi vedeltapeet (ehk dekoratiivkrohv), mis on tervisesõbralik materjal ning sobib ideaalselt ka allergikutele. Vedeltapeedi omadused lasevad ruumil hingata, tagades toaõhus normaalse niiskustaseme ja temperatuuri, tekitades loomuliku ventilatsiooni efekti. Üks vedeltapeetide suuri eeliseid on ka nende antistaatilisus, mistõttu ei jää pinnad tolmu koguma.

Jalgpallväljak vedeltapeediga
Jalgpalliteemaline tuba vedeltapeediga. Vinge idee lastetoa jaoks, mis sobib jalgpallihuvilise tuppa suurepäraselt!

Jalgpalliväljak vedeltapeediga


Spordimotiiviga interjööri loomine mõjub hästi ka näiteks isa-poja suhtele. Seega võikski motiivi valimine olla perekeskne, nii et igaüks saab oma arvamust avaldada.

Fototapeet jalgpalluriga
Fototapeet Komar 8-953 Street Soccer (368×254cm)

Sporditeemaline lastutuba
Lastetoa tapeet Growing Up KIDS #BT2959 Linen Stripe, porte #GK8840BD Go After Your Goal

Sporditeemaline lastutuba
Lastetoa tapeet Cool Kids #KD1810 Soccer



Sporditeemaline lastutuba
Lastetoa tapeet Growing Up KIDS #GK8808 Live For Adventure, #GK8815 Owen, porte #GK8800BD Roll With It

Sporditeemaline lastutuba
Lastetoa tapeet Cool Kids #KS2438 Wide Stripe, porte #KS2320BD Race Car

Sporditeemaline lastutuba
Lastetoa tapeet Cool Kids #KS2325 Race Car Gauges
Sporditeemaline lastutuba
Sisustuskleebis #RMK2573GM - Men´s Hockey Champion, #RMK2571GM - Men´s Basketball Champion


Vt. lisaks:

Vedeltapeedid (dekoratiivkrohvid) Silk Plaster
Sisustuskleebised RoomMates
Fototapeedid Komar


Populaarsed postitused sellest blogist

Anna interjöörile lisaefekti lae-, seina- ja põrandaliistudega!

Iga ehitus ja remont jõuavad ühel hetkel liistude panekuni – enamasti on neid vaja praktilisel eesmärgil, näiteks varjamaks inetut pragu seina ja põranda vahel. Järjest enam aga mõistetakse, et liistudega mängimine elavdab ja kaunistab interjööri. Liist viimistleb ruumi, rõhutab viimistlusmaterjalide ilu ja võimaldab ruumi mitmekülgselt kujundada. Liist on tõepoolest hea abimees varjamaks väiksemaid ehitusvigu või erinevate materjalide ühtimiskohti ning peamiselt kasutataksegi liistu põranda ja seina ühenduskohtades ning ümber akna- ja ukseraamide. Täna pole enam harv näha traditsioonilisi katteliiste sisekujunduselemendina laepinnal või seinal teatud osa rõhutades – näiteks pildiraamina peeglit ümbritsemas või telliskiviseina motiive tapeeditud pinnast eraldamas. Põhjamaades on trendikas panna liistud ümber aknapalede. Reegleid liistude kasutuse osas pole ning igaüks võib paigaldada neid vastavalt maitsele , kuid üldiselt sobivad suuremad ja massiivsemad liistud p

Anna seintele elegantne välimus liistudega

Kui olete väsinud tavalistest värvitud seintest, siis polüuretaanist liistud pakuvad huvitavaid ja kaasaegseid sisekujudnuslahendusi seinte elavdamiseks.  Seinte välimust võib muuta liistudest laotud tahveldisega. Vali pigem kitsad (25-40 mm) ja keskmised (41-69 mm) liistud, et tahveldis liiga jõuline ei saaks. Seintele saad lihtsalt ise elegantse ilme anda Vajad : • meelepärase profiiliga dekoratiivliiste • kiiresti nakkuvat sisetööde montaažiliimi • sobivas toonis värvi Tööriistad: lood, mõõdulint, pliiats, nurgasaag või käsisaag ja eerungikast, pintsel, värvirull ja värvivann. 💡 Nipp: enne töö kallale asumist võib näiteks maarliteibi abil proovida, kas väljamõõdetud tahveldis sobib ja on kooskõlas toa proportsioonidega. Mõõda ja märgi seinale liistude asukohad. Korrektse tulemuse saamiseks kasuta kindlasti loodi.  Sae raamiliistude otsad 45° nurga all vajalikesse pikkustesse. Mõõdud saad seinale märgitud joontelt.  Kanna liistude tagaküljele montaažiliim

Tapeedi saab värvirulliga seina tõmmata

Tavalise liimitava tapeedi ja värvi asemel võib nüüd seina panna ka vedeltapeedi. See on tapeet, mida müüakse pulbrina. Kodus segatakse see veega ja kantakse siis värvirulliga seinale. Millega on tegu – kas ikkagi mingit sorti värviga või siiski tapeediga?