Otse põhisisu juurde

Sebraruloo võimaldab valgust reguleerida eriti mugaval viisil

Kardinatel on ruumis täita väga oluline roll, ilma kardinateta on ruumis kõle. Kardin võimaldab valguse ja värvidega mängida ning sobivat miljööd tekitada. Üks enamlevinumaid aknakatte tüüpe Eestis on rulookardin ning sellist tüüpi aknakatete hulka kuulub innovaatiline ja atraktiivne toote sebraruloo, mida tuntakse ka Öö ja Päeva ruloo, Day & Night ruloo, Zebra ruloo või duubelruloo nime all.

Sebraruloo, ruloo öö ja päev, Day & Night ruloo, Zebra ruloo, duubelruloo

Sebraruloo on üks stiilsemaid aknakatteid, mis samas oma praktilisuse tõttu sobib ka kõige nõudlikumale kliendile. Dekoratiivse välimusega sebraruloo on heaks lahenduseks nii kodu- kui kontoriruumidesse.
Zebra ruloo on atraktiivne kuid samas praktiline aknakatte lahendus, mis rahuldab ka kõige nõudlikumat klienti.
Öö ja päeva ruloo on kahe paralleelse vertikaalse kangapinnaga ruloo, milles on vaheldumisi läbipaistvad ja läbipaistmatud horisontaalsed triibud. Sebrarulood üles liigutades on võimalik aknapind täiesti vabastada või luua läbipaistmatu kardin poole või kolmveerandi aknapinna ulatuses.

Sebraruloo elutoas

Sebraruloo elutoss

Sebraruloo lastetoas

Sebraruloo lastetoas

Tänu läbipaistvate ja läbipaistmatute triipude vaheldumisele, on kahe kihilise kangaga võimalik lihtsalt teha päevast öö ehk muuta avatud asend kinniseks. See lihtne moodus annab hea võimaluse ilma rulood üles tõstmata hõlpsalt reguleerida valguse hulka ruumis, samas olete turvaliselt kaitstud uudishimulike pilkude eest. Lisaks saab sebrarulood sarnaselt tavapärasele ruloole liigutada üles nii, et kogu aknapind on täielikult avatud.
ÖÖ-PÄEV süsteemi rulood võimaldavad optimaalselt reguleerida valgustust: kas täielikult pimendada või jätta päiksele ruumi. Tee oma tuju järgi, ilma järgi, valgusekoguse järgi.
sebraruloo

sebraruloo

sebraruloo köögis

sebraruloo magamistoas

sebraruloo pakettaknal

Sebraruloode kangavalikust on igal kliendil võimalik leida endale meelepärane variant, mis harmoneerub tema kodusisustusega. Sebraruloo kanga valikus on luksusliku satiinisäraga ja naturaalse puiduimitatsiooniga kangaid, samuti pastelsete toonidega kangaid. 

Sebraruloo on Sinu jaoks sobiv toode juhul kui:
  • Vajad sisekujundusse värskust ja dekoratiivsust.
  • Soovid lihtsalt ja soodsalt reguleerida ruumi sisetemperatuuri.
  • Soovid reguleerida tuppa tuleva valguse hulka ilma ruloosid ülesse tõstmata.
  • Vajad privaatsust võõraste pilkude eest
💡 Seda tüüpi ruloo valmistatakse tellija poolt antud mõõtude ja soovide järgi. Ruloo maksimumlaius on sõltuvalt kangast 230cm ja maksimumkõrgus 250cm. Näidistega saab tutvuda ja tellimust vormistada viimistlussalongis FIESTADESIGN.

Populaarsed postitused sellest blogist

Anna seintele elegantne välimus liistudega

Kui olete väsinud tavalistest värvitud seintest, siis polüuretaanist liistud pakuvad huvitavaid ja kaasaegseid sisekujudnuslahendusi seinte elavdamiseks.  Seinte välimust võib muuta liistudest laotud tahveldisega. Vali pigem kitsad (25-40 mm) ja keskmised (41-69 mm) liistud, et tahveldis liiga jõuline ei saaks. Seintele saad lihtsalt ise elegantse ilme anda Vajad : • meelepärase profiiliga dekoratiivliiste • kiiresti nakkuvat sisetööde montaažiliimi • sobivas toonis värvi Tööriistad: lood, mõõdulint, pliiats, nurgasaag või käsisaag ja eerungikast, pintsel, värvirull ja värvivann. 💡 Nipp: enne töö kallale asumist võib näiteks maarliteibi abil proovida, kas väljamõõdetud tahveldis sobib ja on kooskõlas toa proportsioonidega. Mõõda ja märgi seinale liistude asukohad. Korrektse tulemuse saamiseks kasuta kindlasti loodi.  Sae raamiliistude otsad 45° nurga all vajalikesse pikkustesse. Mõõdud saad seinale märgitud joontelt.  Kanna liistude tagaküljele montaažiliim

Anna interjöörile lisaefekti lae-, seina- ja põrandaliistudega!

Iga ehitus ja remont jõuavad ühel hetkel liistude panekuni – enamasti on neid vaja praktilisel eesmärgil, näiteks varjamaks inetut pragu seina ja põranda vahel. Järjest enam aga mõistetakse, et liistudega mängimine elavdab ja kaunistab interjööri. Liist viimistleb ruumi, rõhutab viimistlusmaterjalide ilu ja võimaldab ruumi mitmekülgselt kujundada. Liist on tõepoolest hea abimees varjamaks väiksemaid ehitusvigu või erinevate materjalide ühtimiskohti ning peamiselt kasutataksegi liistu põranda ja seina ühenduskohtades ning ümber akna- ja ukseraamide. Täna pole enam harv näha traditsioonilisi katteliiste sisekujunduselemendina laepinnal või seinal teatud osa rõhutades – näiteks pildiraamina peeglit ümbritsemas või telliskiviseina motiive tapeeditud pinnast eraldamas. Põhjamaades on trendikas panna liistud ümber aknapalede. Reegleid liistude kasutuse osas pole ning igaüks võib paigaldada neid vastavalt maitsele , kuid üldiselt sobivad suuremad ja massiivsemad liistud p

Tapeedi saab värvirulliga seina tõmmata

Tavalise liimitava tapeedi ja värvi asemel võib nüüd seina panna ka vedeltapeedi. See on tapeet, mida müüakse pulbrina. Kodus segatakse see veega ja kantakse siis värvirulliga seinale. Millega on tegu – kas ikkagi mingit sorti värviga või siiski tapeediga?